Välkommen till Investerarträffen den 6 oktober!

  • 2021-10-06
  • 10:00

Sex tillväxtföretag kommer att presentera sig på löpande band med en 5-minuterspitch. Därefter följer nätmingel och nätmöte där du som deltagare träffar företagen i egna webbrum för att kunna ställa djupare frågor.

Vilka bolag som kommer delta i denna omgång presenterar vi 16 september.

Vi planerar för att hålla mötet online. Länken skickas ut innan träffen startar.

Dag: onsdag 6 oktober 2021
Plats: Online
Tid: 10.00-12.00
Avgift: 150 kr för icke medlemmar annars kostnadsfritt

Investeringsträffen arrangeras av Atrinova Affärsutveckling AB, Connect Sydost, Företagsfabriken i Kronoberg AB, Kalmar Science Park AB och Videum Science Park. Öppet för personer anslutna till Investerare i Sydost. Har du bekant som är intresserad av nätverket, anmäl gärna denna också. 

Om Investerare Sydost
Sydostregionen driver tillsammans med andra samverkansorganisationer i Kalmar- och Kronoberg län Investerare Sydost. Ett nätverk som består idag av en lista på över 200 personer i Sydostregionen som till och från är intresserade av att gå in som investerare och delägare i tillväxtbolag. Vi arrangerar möten mellan dessa investerare och tillväxtföretag i sydost-regionen som söker kapital och kompetenspartner.

Investerare Sydost är en non-profitorganisation.

 
Info / kontakt
Mats Olsson,
Kalmar Science Park
mats.olsson@investeraresydost.se
070-521 16 94
www.investeraresydost.se

Har du några frågor eller funderingar? Hör av dig.