Hoppa till innehållet

Välkommen på investerarträff den 7 oktober!

  • 2020-10-07
  • 12:00

​5 bolag och nyheter om 3 investmentbolag
Fem tillväxtföretag från Kalmar- och Kronobergsregionen kommer att presentera sig på löpande band med en 5-minuterspitch. Därefter följer nätmingel och nätmöte där du som deltagare träffar företagen i egna webrum för att kunna ställa djupare frågor.

Mötet den 7 oktober kommer att hållas online. Företagens presentationer och ditt deltagande blir via webben. Efter anmälan kommer du få en länk att använda till onlinemötet. 

Följande bolag kommer att pitcha vid mötet:

Optiqo Sweden AB
Optiqo revolutionerar Facility Management och städbranschen. Med Optiqos digitala system får fastighetsägare och städbolag full kontroll på sin serviceleverans. Systemet möjliggör optimering utifrån faktiskt behov och kommunikation med besökare och kunder. Vilket leder till ett ökad förtroende hos sina besökare/kunder och möjlighet till mer affärer. Systemet består av mobilapplikationer, uppkopplad hårdvara och en webbaserad mjukvara. 
www.optiqo.com

Berga Bruk
Vill du bli delägare i en modig dryckesproducent som redan hunnit bli en omtyckt aktör i branschen?
Berga Bruk erbjuder drycker som är moderna och nytänkande och alltid med kvalitet. Vår vision är att bli Sveriges ledande ekologiska dryckesproducent och ett tongivande musteri och besöksmål i regionen.
www.bergabruk.se

Solid Web & Digital Tools AB 
Startup-bolaget Solid Web & Digital Tools AB har utvecklat On Pointigo – ett digitalt verktyg med tillhörande metodik som genom struktur och styrning eliminerar alla negativa effekter som mänskliga felkällor orsakar i projekt. Vi sparar enorma summor pengar för våra kunder. Med avstamp i byggbranschen, för lyckade projekt i hela världen.
www.onpointigo.com

Power Woman
Power Woman är ett D2C E-handelsföretag som tillverkar och designar sportkläder för kvinnor inom konditionsidrott med en starkt växande global marknad. Höga marginaler och skalbar volymproduktion via direktförsäljning och digitala kanaler. Runt varumärket och kläderna finns en av Sveriges mest snabbväxande idrottsföreningar med tusentals kvinnor aktiva inom löpning, simning och cykel. 
www.powerwoman.com

Lumispectra    
Med Lumispectras världsunika transparenta projektorfilm förvandlar vi vanliga fönster till levande reklamytor så fort skymningen faller. Våra primära kunder är mediabolag, som alltid söker nya möjligheter att synas åt sina kunder. Med låga uppstatskostnader och skalbar affärsmodell strävar vi efter att bli den största leverantören av fysiska annonsplatser.
www.lumispectra.se

Forskning
Blåmussleodling Öland
Linnéuniversitetet har, tillsammans med RWE Renewables, inlett ett samarbete för att utforska möjligheten till att anlägga en blåmusselodling kopplat till algodling vid vindkraftparken Kårehamn, Öland. Projektet har initierats med syftet att undersöka potentiella synergier mellan en vindkraftpark och en näringsfixerande odling för att förbättra vattenmiljön och vattenkvalitén.

Tre spännande initiativ som bonus!
Vid investeringsträffen får du inledande halvtimmen generell information till er om tre initiativ till investmentbolag. Dessa tre är Northern CapSek Ventures AB (CapSek) med Henrik Jerner, Keiretsu Forum Nordics och samriskbolaget Cross Nordic Capital med Anette Nordvall samt ett investeringsbolag på initiativ av företagsinkubatorer i Sydost.

Dag: onsdag 7 oktober 2020
Plats: Online
Tid: 9.30-12.00
Avgift: 150 krför icke medlemmar annars kostandsfritt

Investeringsträffen arrangeras av Atrinova Affärsutveckling AB, Connect Sydost, Företagsfabriken i Kronoberg AB, Kalmar Science Park AB och Videum Science Park.Öppet för personer anslutna till Investerare i Sydost. Har du bekant som är intresserad av nätverket, anmäl gärna denna också. 

Om Investerare Sydost
I Sydostregionen har vi tillsammans med andra samverkansorganisationer i Kalmar- och Kronoberg län under 2012 startat Investerare Sydost. Ett nätverk som består idag av en lista på uppemot 200 personer i Sydostregionen som till och från är intresserade av att gå in som investerare och delägare i tillväxtbolag. Vi arrangerar möten mellan dessa investerare och tillväxtföretag i sydost-regionen som söker kapital och kompetenspartner.
 
Info / kontakt
Mats Olsson,
Kalmar Science Park
mats.olsson@investeraresydost.se
070-521 16 94
www.investeraresydost.se

Här kan du anmäla dig!

Har du några frågor eller funderingar? Hör av dig.