Hoppa till innehållet

Eftersnack till investerarträffen

  • 2021-03-12
  • 11:30

Kvinnor bjuds in till eftersnack efter årets första investerarträff
Aktivitet DigInvest för Investerare sydost startar upp igen och årets första aktivitet blir Eftersnack till investerarträffen den 11 mars. 

Målgrupp
Träffen den 12 mars riktar sig till de kvinnor som deltagit i investerarträffen den 11 mars. Vi ventilerar intryck, frågor och funderingar som var och en har samlat på sig från investerarträffen. Så se till att du även anmäler dig till investerarträffen 11 mars! OBS! Separat inbjudan.

Målet med DigInvest är att få fler kvinnor nyfikna på, kunniga och engagerade i affärsängelverksamhet inom Investerare sydost. Det är genom nätverkande i olika former som man kommer i kontakt med intressanta bolag, likasinnade och lär sig mer.

Tid och anmälan
Vi följer de riktlinjer som finns gällande Covid-19 vilket innebär att träffen den 12 mars kommer att genomföras digitalt via Zoom eller Teams. Länk skickas ut precis innan träffen drar igång.

Välkommen! Övning ger färdighet!

Om Investerare Sydost
Sydostregionen driver tillsammans med andra samverkansorganisationer i Kalmar- och Kronoberg län Investerare Sydost. Ett nätverk som består idag av en lista på över 200 personer i Sydostregionen som till och från är intresserade av att gå in som investerare och delägare i tillväxtbolag. Vi arrangerar möten mellan dessa investerare och tillväxtföretag i sydost-regionen som söker kapital och kompetenspartner.

Investerare Sydost är en non-profitorganisation.

Info/kontakt/frågor
Anna-Karin Swärd, 
Samordnare av DigInvest-aktiviteterna
anna-karin.sward@capiro.se 
070-586 25 79

Har du några frågor eller funderingar? Hör av dig.