Hoppa till innehållet

Nyfiken på framtidens bolag? - kom och lyssna på investeringsmöjligheter för dig

  • 2023-03-08
  • 10:00

Välkommen till investerarträff där flera tillväxtföretag kommer att presentera sig på löpande band med en 5-minuterspitch. Därefter följer mingel och möte. Träffen kommer att vara ett Onlinemöte. Länken skickas ut innan träffen startar.

Läs mer om bolagen längre ner.

 

Onsdagen 8 mars, 2023, klockan 10.00 – 12.00

Online, via Teams

Avgift: 150 kr för icke medlemmar annars kostnadsfritt

 

Local taste convenience AB

Local taste är en e-handel som kostnadseffektivt och hållbart möjliggör för privatpersoner att köpa lokalproducerad mat och hjälper lokala producenter att nå ut med sina produkter. Över 5% av hushåll i Oskarshamn är kunder av företagets initiala erbjudande som består av en lokal lördagsfrukost. Närmaste sex månaderna väntar expansion till Kalmar, Växjö och Jönköping.

Organisationsnummer: 559390-5960

Webbadress: www.localtaste.se

 

TrackPaw Scientific

TrackPaw Scientific utvecklar och kommersialiserar en produkt för realtidsmonitorering av aktivitet- och viktförändring hos djur inom preklinisk forskning och utveckling. Målen är att reducera antalet djur som används till varje experiment med 15%, öka kvalitén hos forskningsresultat samt spara in 20% av varje arbetsdag som annars spenderas åt manuell djurövervakning samt förbättra kvalitén på datainsamlingen. Företaget har i dagsläget stort gehör från världsledande pharma samt kontraktforskningsorganisationer.

Organisationsnummer: 559376-9960

Webbadress: www.trackpaw.se

 

appCruit

appCruit utmanar rekryteringsbranschen genom att erbjuda en snabb, enkel och pålitlig matchningstjänst till ett konkurrenskraftigt pris. appCruit är en rekryteringsapp och online community som kopplar samman talanger och företag. appCruit har börjat resan i besöksnäringen och ser en internationell framtid inom flera olika branscher.

Organisationsnummer: 559134-1309

Webbadress: www.appcruit.com

 

YourMinds Sverige AB

Yourminds är ett startup bolag med en vision att alla ska få kunskap och möjlighet att agera praktiskt mot psykisk ohälsa vare sig det är på en arbetsplats eller i vårt samhälle.

Bolaget har utvecklat ett koncept – HHR- Hjärt och Hjärnräddning och arbetar för att det ska vara lika självklart för alla anställda i Sverige som idag går en HLR utbildning eller liknande att gå en utbildning i HHR. Med rätt kunskap och metoder finns det möjlighet att i rätt tid upptäcka när en person som en kollega, familjemedlem eller vän drabbas av psykisk ohälsa.

Organisationsnummer: 559184-8238

Webbadress: www.yourminds.se

 

Agrodit

We help farmers to be more sustainable by saving water and improving crop yield with a edge computing system based on our novel soil moisture sensor

Organisationsnummer: 559248-7788

Webbadress: www.agrodit.com

 

Investeringsträffen arrangeras av Atrinova Affärsutveckling AB, Connect Sydost, Företagsfabriken i Kronoberg AB, Kalmar Science Park AB och Växjö Linnaeus Science Park. Öppet för personer anslutna till Investerare i Sydost. Har du bekant som är intresserad av nätverket, anmäl gärna denna också.

 

Om Investerare Sydost
Sydostregionen driver tillsammans med andra samverkansorganisationer i Kalmar- och Kronoberg län Investerare Sydost. Ett nätverk som består idag av en lista på över 200 personer i Sydostregionen som till och från är intresserade av att gå in som investerare och delägare i tillväxtbolag. Vi arrangerar möten mellan dessa investerare och tillväxtföretag i sydost-regionen som söker kapital och kompetenspartner.

Investerare Sydost är en non-profitorganisation.
 

Info / kontakt
Mats Olsson,
Kalmar Science Park
mats.olsson@investeraresydost.se
070-521 16 94
www.investeraresydost.se

Har du några frågor eller funderingar? Hör av dig.