Hoppa till innehållet

Att lyckas som startup med hjälp av externa investerare

  • 2022-11-23
  • 16:30

Vi får lyssna till Maria Seraki och Michelle Malm, MWH of Sweden, om sin resa tillsammans med externa investerare. De kommer även gå igenom kollektionen och berätta mer om tygets stora fördelar.

Malin Brandén, från Blombruket, berättar om sin företagsresa och hur viktig externa investerare har varit för Blombrukets utveckling.

Efter presentationerna får vi möjlighet att titta lite närmare på MWH of Swedens kollektion och se exempel hur Blombrukets letterbox flowers fungerar.

Välkommen att vara med och nätverka!

Onsdagen 23 november, 2022
Klockan 16.30 – 18.30

Plats: Kalmar Science Park, Bredbandet 1, Kalmar

Om MWH of Sweden
Maria Seraki hade ett problem hon ville lösa. Hon ville kunna cykelpendla till jobbet, ta en snabb lunchpromenad och spela basket med sin 7-årige son efter skolan och samtidigt se smart ut på sina formella affärsmöten under dagen. Allt detta utan att behöva byta om tre gånger per dag. En dag tröttnade Maria. Hon stängde garderoben och tog träningsoverallen till jobbet. Den dagen föddes MWH och idén om nästa generations affärskläder. Bekväma. Hållbara. Obegränsade. Skapade för att fler kvinnor ska ha möjligheten att leva livet fullt ut.

Om Blombruket
För tre år sedan förverkligade Malin sin dröm och startade Blombruket. Malin ville dela med sig av sin kunskap som florist och ta sig an alla de utmaningar som finns i branschen. Lösningen hittades i konceptet letterbox flowers. Blombruket utmanar det traditionella sättet att sälja och konsumera snittblommor och är först i Sverige med att erbjuda hemleverans av hållbara, inspirerande blommor som du själv arrangerar i din vas med hjälp av Blombrukets recept.

Info/kontakt/frågor:
Anna-Karin Swärd
Samordnare av DigInvest-aktiviteterna
anna-karin.sward@capiro.se
070-586 25 79

Det här är en aktivitet arrangerad av DigInvest

DigInvest är en aktivitet inom Digital Business 2 som drivs inom Kalmar Science Park med medfinansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden och Region Kalmar län. Aktiviteterna inom DigInvest arrangeras i samarbete med Investerare Sydost och är kostnadsfria för deltagarna. Syftet är att få fler kvinnor intresserade av att engagera sig i startups och affärsängelverksamhet.

Har du några frågor eller funderingar? Hör av dig.