Hoppa till innehållet

Missa inte årets första investerarträff

  • 2022-03-09
  • 10:00

Nu kan vi äntligen presentera de fyra bolag som kommer att få pitcha sina idéer för er den 9 mars. Som vanligt har vi en spännande blandning av företag. Vi kommer att genomföra hybridmöte vilket innebär att du vid anmälan kan välja att delta online eller fysiskt på plats i Kalmar.

Varje bolag kommer få fem minuter att pitcha sitt företag. Därefter följer mingel och möjligheter till möte så väl på plats som online där du som deltagare kan träffa företagen för att kunna ställa djupare frågor.

Hi Unity AB

Att minnas de som lämnat oss har alltid varit betydelsefullt. Oavsett kultur, tro och tid i historien.
Vi skapar produkter för dagens och kommande generationer, som lever upp till både nutidens och framtidens behov.
Hi Unity förnyar begravningsverksamheten med innovativa produkter och digital teknik.
Organisationsnummer: 559237-0315

hiunity.se

AgiResp (RespiHearth AB)

AgiResp är en ny typ av sensor för exakt, kostnadseffektiv och stryktålig övervakning av andning, som kan följa patienten genom hela den akuta vårdkedjan. Genom en engångsprodukt, skyddad av internationellt patent, kommer AgiResp inom kort tid att nå en mycket stor tillväxtmarknad, där också pandemin visat på ett stort behov av kostnadseffektiva lösningar.
Org.nr: 559019-5375

The English Classroom

The English Classroom is a digital subscription service for English teachers globally. The market-disrupting concept gives teachers the resources they need to offer a complete English education, regardless of their teaching experience or language skills. We are the only service to teach English through the theme of the UN Sustainable Development Goals.
Org.nr: 559213-2194

www.the-english-classroom.com

Filo Delicates AB
Vår affärsidé är att tillgodose konsumentmarknaden i främst Skandinavien med säkra och goda konfektyrprodukter. Vi strävar efter att bygga långvariga relationer med våra kunder, och vi erbjuder stor flexibilitet och hög servicegrad. Vi vill tydliggöra vår affärsidé, våra värderingar och visioner, vi vill fortsätta att utveckla våra framgångsfaktorer. Vi kan KOLA!

filodelicates.se

Dag: Torsdag 11 mars 2021
Plats: Online eller eHealth Arena Showroom, Kalmar Science Park, Bredbandet 1
Tid: 10.00-12.00
Avgift: 150 kr för icke medlemmar annars kostnadsfritt

Investeringsträffen arrangeras av Atrinova Affärsutveckling AB, Connect Sydost, Företagsfabriken i Kronoberg AB, Kalmar Science Park AB och Videum Science Park. Öppet för personer anslutna till Investerare i Sydost. Har du bekant som är intresserad av nätverket, anmäl gärna denna också. 

Om Investerare Sydost
Sydostregionen driver tillsammans med andra samverkansorganisationer i Kalmar- och Kronoberg län Investerare Sydost. Ett nätverk som består idag av en lista på över 200 personer i Sydostregionen som till och från är intresserade av att gå in som investerare och delägare i tillväxtbolag. Vi arrangerar möten mellan dessa investerare och tillväxtföretag i sydost-regionen som söker kapital och kompetenspartner.

Investerare Sydost är en non-profitorganisation.

Info / kontakt
Mats Olsson,
Kalmar Science Park
mats.olsson@investeraresydost.se
070-521 16 94
www.investeraresydost.se

Har du några frågor eller funderingar? Hör av dig.