Hoppa till innehållet

Välkommen på investerarträff den 21 november i Växjö.

  • 2019-11-21
  • 23:59

Vid investerarträffen ges du möjlighet att lyssna på presentationer av tidiga tillväxtföretag från sydostregionen som söker kapital och partners. Fyra tillväxtföretag från Kalmar- och Kronobergsregionen kommer att presentera sig. Information om dessa kommer här.

Arkimera
Tog in 1,5 MSEK via Investerare Sydost för att lansera sin första produkt AzoraOne – en självinlärningsteknologi som kan nyttjas i olika bokföringsapplikationer för automatisering av den löpande bokföringen. Nu, två år senare, utgör AzoraOne ryggraden i senaste generationens automatiseringstjänster hos programvaruleverantörer såsom Björn Lundén Information och Briljant Ekonomisystem. Arkimera Robotics söker nu 5 MSEK mot 14 % av bolaget för att bredda sitt erbjudande mot en större internationell marknad.
arkimera.se
 
TXG ECO Bogie AB
Ett innovationsföretag med en unik produkt och tjänst, en hybridboggilösning, inom transportteknologi och energieffektivitet i järnvägssektorn. Produkten och tjänsten revolutionerar slutkundens intäkts- och kostnadsmodell. TXG:s kundlösning möjliggör upp till 50 % koldioxidreduktion och sparar upp till 35 % energi. Marknaden är enorm och global och produkten kan monteras i befintliga fordonsflottor.
www.txg.se
www.txgm.se

MyBonus
MyBonus är en återbäringstjänst med tre plattformar: hemsida, app och web-plugin. Ett förenklat och smart bonusprogram med omedelbar belöning i form av riktiga pengar tillbaka när man handlar på nätet, anpassat för den nya generationens konsumenter. Medlemmarna hänvisas till någon av de över 700 anslutna butikerna. Butiken betalar en provision för varje köp som genererar. Denna annonsintäkt delar MyBonus med den köpande medlemmen och en win-win situation uppstår för alla tre parter.
www.mybonus.com

Sownder
Sownder är ett företag som skapar intelligenta tjänster baserade på AI och matematisk modellering. Främsta fokus är på affärsområdet hälso- och sjukvård, både privat och offentlig. Sownder har utvecklat en intelligent schemaläggningsmotor som är specialdesignat för personal- och operationsplanering. Dessutom har man utvecklat ett digitalt analysverktyg för tandvården vilket erbjuder intelligenta tjänster såsom prediktion av patienter, riskgruppering och resursbehov.
www.sownder.com

Se mer info om bolagens erbjudande på GUST, gust.com

Utöver de fyra bolag ovan som presenteras den 21 november finns också information om bolaget Soundlily på gust.com som utvecklar en innovativ musik-app för iPhone och iPad. Visionen är att göra det roligare att musicera, för amatörer så väl som för proffs. 
soundlily.com

Dag: Torsdag 21 november
Plats: Videum Science Park, Framtidsvägen 14, Växjö
Tid: 11.00-11.15 Registrering
11.15-14.00 Företagspresentationer inkl. lunch.
Anmälan: gör du HÄR!
Avgift: 275 kr för icke medlemmar annars kostnadsfritt.

Investeringsträffen arrangeras av Atrinova Affärsutveckling AB, Connect Sydost, Företagsfabriken i Kronoberg AB, Kalmar Science Park AB och Videum Science Park.

Information om träffen och bolagen: Mats Olsson,
mats.olsson@kalmarsciencepark.se, 070-5211694
 

Öppet för personer anslutna till Investerare i Sydost. Har du bekant som är intresserad av nätverket, anmäl gärna denna också. 

Har du några frågor eller funderingar? Hör av dig.