Hoppa till innehållet

Söker du och ditt företag kapital för expansion?

  • 2017-04-28
  • 17:00

Investerare Sydost arrangerar träffar där företag presenterar sig för investerare. Till den 28 april 2017 tar vi emot intresseanmälan från företag i Sydost-regionen som vill växa, expandera och har behov av kapital.

Anmälan Din intresseanmälan skickar du till mats.olsson@kalmarsciencepark.se. Intresseanmälan görs genom att du skriver ett enkelt mail. Inga dokument behövs. Därefter har vi en kontakt för att se om investeringsträffen är rätt för dig. Investeringsträffen för utvalda företag är den 20 juni 2017. Vid investeraträffarna deltar ca ett 20-tal investerare.

För vem?  Är du i ett företag i Kalmar- och Kronoberg som står inför tillväxt och har kapitalbehov för att växa ut på större marknader och utöka organisationen mm? Är ett mindre bolag med stor tillväxtpotential där privatinvesterares medel kan vara avgörande för att din verksamhet och era produkter och tjänster ska nå ut nationell och gärna internationell. Att det finns klara strategier och planer för hur företaget ska utvecklas och ett kapitalbehov mellan 1-5 mkr (har ibland varit upp till 10-15 mkr) etc?

Då kan investeringsträffen vara något för ditt företag. Investeraren erhåller ägande i bolaget som motprestation för att satsa kapital i bolaget.

Har du några frågor eller funderingar? Hör av dig.