Hoppa till innehållet

Boka investerarträff 10 mars i Kalmar!

  • 2020-03-10
  • 11:30

Vid investerarträffen ges du möjlighet att lyssna på presentationer av tidiga tillväxtföretag från sydostregionen som söker kapital och partners. Mellan fem och sju tillväxtföretag från Kalmar- och Kronobergsregionen kommer att presentera sig med femminuterspitchar. Därefter placerar sig företagen vid ståbord och investerarna har möjlighet att prata vidare med de bolag de intresserar sig mest för i samband med lunchen.

Dessa bolag kommer att presentera sig:

Kiwok
Den nya vården kommer att kräva nya, digitala lösningar för bl.a. hemmonitorering av dygns-EKG, hjärtsvikt, KOL och diabetes. Kiwok har i samverkan med andra eHälsoföretag en beprövad lösning på detta. De närmaste åren vidgar detta Kiwoks marknadspotential från 60 miljoner till 1,5 miljarder SEK, vilket dramatiskt kommer att påverka marknadens värdering av bolaget.
kiwok.se

Bookingsweden.se
Bookingsweden.se är en svensk egenutvecklad bokningsplattform för hotell och stugor med en unik affärsplan. Plattformen är skalbar. Bookingsweden.se  är starten – bookingeurope.com är målet!
bookingsweden.se

Kidsread AB
Kidsread, den populära barnboksappen, där kan barnet utmanas att läsa och öka sin ordförståelse. I ett belöningssystem uppmuntras barnet på dess villkor. Läsa ska vara barnsligt roligt och så enkelt att ett barn kan göra det.
kidsread.se 

Boards on Fire AB
Boards on Fire är expressbiljetten till en digitaliserad och effektiv satsning på Lean. Visualisera mål, nyckeltal och förbättringsarbete med full spårbarhet. Släpp handskrivna whiteboards, upptejpade utskrifter och manuell inmatning i Excel. Öka kvalitet, resultat och engagemang i din verksamhet. Målgruppen är tillverkande industri.
boardsonfire.com

Cardly
Med Cardly får du en möjlighet att skicka dina digitala bilder som riktiga vykort via vår vykortsapp. Snabbt, enkelt och smidigt. Cardly Business ger företag en unik möjlighet att marknadsföra sig mot konsument via en annan konsument. “En digital tjänst med en analog slutprodukt.”
cardly.se

Soundlily
The SoundLily app is a groundbreaking music educational tool. 
The main value proposition is: 
For the music student/private individual: To learn music in a fun and efficient way.
For the music teacher: To make the music lesson interesting and inspiring.
For the established music publishing company: To distribute backing tracks and sheet music in a modern way.
soundlily.com

Pellianni
Pellianni AB ett bolag som erbjuder hållbara, giftfria produkter för barn och familj. Vi har en lång erfarenhet av branschen och bolaget har redan distributörer i fem länder. Produkterna har fått väldigt bra respons från hela världen. Intressenter finns som tex Museum of modern art i new York.
pellianni.com

Dag: Tisdag 10 mars
Plats: E-health Arena, Bredbandet 1, Kalmar Scencepark
Tid: 10.45-11.00 Registrering
11.00-13.30 Företagspresentationer inkl. lunch.
Avgift: 275 kr för icke medlemmar annars kostnadsfritt.

Investeringsträffen arrangeras av Atrinova Affärsutveckling AB, Connect Sydost, Företagsfabriken i Kronoberg AB, Kalmar Science Park AB och Videum Science Park.

Öppet för personer anslutna till Investerare i Sydost med gäster.

Info / kontakt
Mats Olsson,
Kalmar Science Park
mats.olsson@kalmarsciencepark.se
070-521 16 94
www.investeraresydost.se

Har du några frågor eller funderingar? Hör av dig.