Hoppa till innehållet

Anmäl dig till investerarträff online 19 maj!

  • 2020-05-19
  • 10:00

Vi kommer genomföra företagspresentationer och mötet med företagen online. Vid senaste fysiska investerareträffen genomfördes ett helt nytt mötesupplägg med snabba presentationer och minimässa. Vi kommer fortsätta med detta upplägg online den 19 maj. Efter företagens presentationer kommer du digitalt kunna besöka de olika företagen i deras egna web-rum. Som anmäld kommer du inför investerareträffen få en länk till träffen i ett mail skickat till dig.

Nytt för i år är att mellan fem och sju tillväxtföretag från Kalmar- och Kronobergsregionen kommer att presentera sig på löpande band med en 5-minuterspitch. Därefter träffar investerarna företagen i valfria digitala rum för att kunna prata vidare med de som intresserade.

Följande bolag kommer att pitcha:

Blombruket AB
Är först ut i Sverige med att erbjuda det som utomlands kallas för ”letterbox flowers”, blommor i brevlådan. Målbilden är det engelska bolaget Bloom and Wild som 3 år efter lansering omsatte 10 miljoner pund. Med höga hållbarhetsambitioner och en produkt som överträffar kundens förväntningar har Blombruket efter 5 månader skickat ut över 500 lådor med 97 % nöjda kunder. 
www.blombruket.se

Idea Nation AB
Idea Nation är en webbaserad (SaaS) plattform som gör det enkelt för företag, städer och organisationer att 
engagera sina kunder, anställda eller medborgare i att komma med lösningar på deras innovationsutmaningar. Detta för att nå ett bättre slutresultat snabbare. Målgruppen är stora innovativa företag samt städer och kommuner. 
www.ideanation.se

Brillianze/RolloGuard
RolloGuard är en säkrare rollator som minskar risken för allvarliga fallskador. Med en patenterad automatisk nödbroms, fångar rollatorn upp fall och skapar förutsättningar för ökad och tryggare mobilitet. Med RolloGuard får våra äldre ett friskare och längre liv. 
www.RolloGuard.com

Alertix Veterinary Diagnostics AB
Alertix är ett företag inriktat på veterinärdiagnostik. Företaget har rättigheterna till ett unikt snabbtest för sällskapsdjur baserat på en biomarkör för tumörtillväxt. Alertix söker nu kapital för att ta sin första produkt till marknad – ett snabbtest för hund med en smartphoneapp för avläsning, lagring och delning av resultatet. Produkten kommer att säljas globalt på en växande smådjursmarknad.
www.alertixvet.com

Bet Like Bob AB
Hos Bet Like Bob kan du finna professionella sportsbettare och få ta del av deras speltips mot en låg prenumerationskostnad/månad.  Vinner de så vinner du! Vi har byggt en världsledande app där spelen delas. Appen är samtidigt en mötesplats då varje tipsare har en egen privat chatt tillsammans med sina följare. Världen som vår marknad vilket gör att hävstången i projektet är väldigt stor. 

https://betlikebob.com/ 

YLDR/Dalufons AB
YLDR ger lag, streamers och varumärken inom esport en hållbar fullservicelösning för kläder och merchandise. Vi tar hand om alla steg från design och produktion till webbförsäljning mot slutkonsument. Vi växer med våra partners och vår kraftiga säljökning det senaste halvåret ligger huvudsakligen i befintliga och inkommande kunder. Nu vill vi ta nästa steg!
www.yldr.gg

Dag: Tisdag 19 maj
Plats: Online (Efter anmälan kommer du någon dag före 19 maj få en länk att använda till onlinemötet)
Tid: 10.00-12.00

Avgift:150 kr online för icke medlemmar annars kostnadsfritt

Anmäl dig HÄR!

Har du en bekant som kan vara en potentiell investerare och är nyfiken på att lyssna på bolag så anmäl gärna med denna också!

Med vänlig hälsning

Teamet inom Investerare Sydost

Info / kontakt
Mats Olsson,
Kalmar Science Park
mats.olsson@kalmarsciencepark.se
070-521 16 94
www.investeraresydost.se

Har du några frågor eller funderingar? Hör av dig.