Hoppa till innehållet

Välkommen till Investerarträffen den 24 november!

  • 2021-11-24
  • 10:00

Fem tillväxtföretag kommer att presentera sig på löpande band med en 5-minuterspitch. Därefter följer nätmingel och nätmöte där du som deltagare träffar företagen i egna webbrum för att kunna ställa djupare frågor.

Mötet blir ett hybridmöte där du antingen kan delta på plats eller digitalt. Du väljer själv i vilken form du vill delta i formuläret nedan.

Woodchuck Innovation AB
Eremit är ett Airbnb för naturturism. Vi paketerar naturupplevelser och engagerar lokala markägare/entreprenörer. Upplevelserna erbjuds i en lättanvänd digital plattform.

Bzzt AB (publ)
Bzzt erbjuder en infrastruktur för hemleveranser på 15-20 minuter för restauranger, butiker och e-handlare. Genom att kombinera uppdrag från olika kunder så uppnås en bättre totalekonomi. Intäkter från taxi och reklam bidrar också till en skalbar och lönsam affärsmodell.

www.bzzt.se
www.bzzt.city

Knowing Company
Knowing Company utvecklar en Artificiell Intelligens som kan användas för att skala upp och automatisera mänsklig dialog inom alla branscher, exempelvis vård, skola, spel, och robotar. Till skillnad mot chatbottar förstår den vad man säger, och kan kommunicera med empati, personlighet och intentioner. Vi kallar den Basic Human

www.knowingcompany.com

On Pointigo (Solid Web & Digital Tools AB )
On Pointigo är ett digitalt projektstöd som med sin tvingande struktur och metodik skapar framdrift i projekt. Med avstamp i svensk byggbransch, mot att bli det marknadsledande digitala projektstödet globalt. För alla typer av projekt i alla branscher. On Pointigo används idag av Sveriges största byggföretag.

www.onpointigo.com

World of Fajers AB
Det började med idén om en väldoftande Gym Clutch. Idag är Fajers en fashionstartup med målet att bygga ett holistiskt livsstilsvarumärke. Genom att kombinera innovativa och hållbara material med stilrena och multifunktionella produkter i skandinavisk anda levererar vi produkter för världsvana och ambitiösa kvinnor som söker smarta och snygga lösningar för sin livsstil.

www.worldoffajers.com

Dag: onsdag 24 november 2021
Plats: Online eller hos e-Health Arena, 2:a vån, Kalmar Science Park, Varvsholmen, Bredbandet 1 Kalmar
Tid: 10.00-12.00
Avgift: 150 krför icke medlemmar annars kostnadsfritt

Investeringsträffen arrangeras av Atrinova Affärsutveckling AB, Connect Sydost, Företagsfabriken i Kronoberg AB, Kalmar Science Park AB och Videum Science Park. Öppet för personer anslutna till Investerare i Sydost. Har du bekant som är intresserad av nätverket, anmäl gärna denna också. 

Om Investerare Sydost
Sydostregionen driver tillsammans med andra samverkansorganisationer i Kalmar- och Kronoberg län Investerare Sydost. Ett nätverk som består idag av en lista på över 200 personer i Sydostregionen som till och från är intresserade av att gå in som investerare och delägare i tillväxtbolag. Vi arrangerar möten mellan dessa investerare och tillväxtföretag i sydost-regionen som söker kapital och kompetenspartner.

Investerare Sydost är en non-profitorganisation.


Info / kontakt
Mats Olsson,
Kalmar Science Park
mats.olsson@investeraresydost.se
070-521 16 94
www.investeraresydost.se

Har du några frågor eller funderingar? Hör av dig.