Hoppa till innehållet

Välkommen till Investerarträffen den 25 november!

  • 2020-11-25
  • 10:00

Sex tillväxtföretag från Kalmar- och Kronobergsregionen kommer att presentera si på löpande band med en 5-minuterspitch. Därefter följer nätmingel och nätmöte där du som deltagare träffar företagen i egna webrum för att kunna ställa djupare frågor.

Mötet den 25 november kommer att hållas online. Företagens presentationer och ditt deltagande blir via webben. Efter anmälan kommer du strax innan träffen få en länk att använda till onlinemötet. 

Dag: onsdag 25 november 2020
Plats: Online
Tid: 10.00-12.00
Avgift: 150 kr för icke medlemmar annars kostnadsfritt

Följande företag kommer att presentera sig:

Tokeep Sweden AB
We keep information that matters to you, you and your partner and your surviving. Tokeep brings you a smooth way to keep information, a clever way of finding it when needed, always with a high level of privacy. The service is globally scalable and developed with latest cloud/AI technology.
tokeep.com
(website under construction)
  
Knackebrodonline (HF Gruppen AB)
Knackebrodonline, bara knäckebröd! Vår ambition med Knackebrodonline är att ge så många som möjligt chansen att få njuta av ett underbart bröd, knäckebröd.  Därför vill vi kunna erbjuda en välsorterad webbutik där man kan hitta och köpa alla typer av knäckebröd. Oavsett vad du söker för typ av knäckebröd så ska du finna det här och du kan få det levererat inom hela Europa.
knackebrodonline.se
 
Nordiska Barnprodukter i Osby AB, Nordic Crown
Vi är den ledande leverantören av barnvagnar och lekcyklar till nordiska förskolor. Våra rötter och produkter kommer från BRIOs tidigare barnvagnsverksamhet. Vårt mål är att stärka vår marknadsposition i Norden och även växa geografiskt i resten av Europa. Vi står för en tidlös funktionell design och hållbar produktion med målet att skapa ett äkta cirkulärt produktflöde.
nordiccrown.co
 
InSecAPP
InSecAPP, där mjukvara, hårdvara och AI samspelar för att lösa gåtan med fallprevention. Sjukdomstillstånd eller det naturliga åldrandet innebär ofta en begränsning där InSecA uppmuntrar självständighet i och utanför det egna hemmet genom en lösning man alltid kan ha med sig. En äldre som faller kan innebära allvarlig skada, och ett livslångt lidande. InSecApp erbjuder en fri, trygg och aktiv ålderdom.
Webbsida under produktion

Lipum AB
Lipum är ett biofarmaceutiskt företag specialiserat på ett unikt sätt att behandla kroniska inflammatoriska sjukdomar. Läkemedelskandidaten (SOL-116) är en antikropp som ska ge säkrare och effektivare behandling genom att blockera en ny målmolekyl (BSSL). Med övertygande prekliniska data för barn- och ledgångsreumatism utvärderar Lipum även en rad andra inflammatoriska sjukdomar med stort medicinskt behov. Det ska öppna för en långsiktigt hållbar affärsmodell genom strategiska partnerskap på denna gigantiska marknad. Bolagets upptäckt har fått internationell uppmärksamhet och ett stort Horizon 2020 bidrag från EU.
lipum.se
 
Sensy/Medsen
Sensordriven affärsutveckling
Vi extraherar affärskritiska data från saker och ting med hjälp sensing. Med en unik teknik positionerar vi saker snabbt och energieffektivt. Leveransen sker i en ”as-a-service” modell där Capex blir Opex. Din affärskritiska data i abonnemangsform. Sensy – Mine your own business.
sensy.io/

Investeringsträffen arrangeras av Atrinova Affärsutveckling AB, Connect Sydost, Företagsfabriken i Kronoberg AB, Kalmar Science Park AB och Videum Science Park.Öppet för personer anslutna till Investerare i Sydost. Har du bekant som är intresserad av nätverket, anmäl gärna denna också. 

Om Investerare Sydost
I Sydostregionen har vi tillsammans med andra samverkansorganisationer i Kalmar- och Kronoberg län under 2012 startat Investerare Sydost. Ett nätverk som består idag av en lista på uppemot 200 personer i Sydostregionen som till och från är intresserade av att gå in som investerare och delägare i tillväxtbolag. Vi arrangerar möten mellan dessa investerare och tillväxtföretag i sydost-regionen som söker kapital och kompetenspartner.
 
Info / kontakt
Mats Olsson,
Kalmar Science Park
mats.olsson@investeraresydost.se
070-521 16 94
www.investeraresydost.se

Har du några frågor eller funderingar? Hör av dig.