Hoppa till innehållet

Välkommen till Investerarträffen den 6 oktober!

  • 2021-10-06
  • 10:00

Nu kan vi äntligen presentera de sex bolag som kommer få pitcha sina idéer för er den 6 oktober. Som vanligt har vi en spännande blandning med allt från klockor till applikationer inom området mental hälsa, datortillbehör och mycket annat.

Sex tillväxtföretag kommer att presentera sig på löpande band med en 5-minuterspitch. Därefter följer nätmingel och nätmöte där du som deltagare träffar företagen i egna webbrum för att kunna ställa djupare frågor.

Flashe Gaming Group AB 
Flashe Gaming Group säljer patenterade ergonomiska hårdvaruprodukter som utvecklas för Esport och anpassas till kontorsmarknaden. Genom att erbjuda ny innovation och design, ser vi till att revolutionera både kontors- och Esport marknaden med förebyggande produkter som används innan skador uppstår. Flashe® | Experience the difference
www.flashegaming.com
 
Unicore Nordic AB
Payl är en digital samlingsplats för köp du vill hålla koll på. Köparen kan ta emot utvalda kvitton digitalt eller fota redan utskrivna papperskvitton. Baserat på köparens kvitton kan butiker skapa unika erbjudanden som leder till relevant merförsäljning och en förbättrad köpupplevelse. En stärkt fysisk handel, med extern kundlojalitet.
www.unicorenordic.com
 
Northernlight Diagnostics AB
NorthernLight Diagnostics bedriver forskning och utveckling samt försäljning av applikationer inom området mental hälsa. Första applikation är baserad på patenterad algoritm och är designad för användning som beslutsstöd system för vårdpersonal. Med hjälp av vår produkt kan patienter med depression komma på rätt behandling snabbare, med förkortad tid till symtomfrihet som effekt.

Mionix
Mionix utvecklar, marknadsför och säljer datortillbehör, såsom möss, tangentbord, musmattor och headsets till gamers. Marknaden är global och omsätter idag 8 miljarder dollar innan distributionsled. Mionix är en premiumtillverkare och Mionix har varit verksamma i 14 år där Norden och Nordamerika är de största marknaderna och Mionix har dotterbolag i både Nordamerika och Kina. Bolaget har nyligen genomfört en lyckad turn-around och är sedan första halvåret lönsamt och genomför just nu en nyemission på 11,325 MSEK där cirka 50 procent redan är tecknat och inbetalt. Emissionen görs delvis för att öka ägarspridanet inför en evtuellt kommande notering, men främst för att utveckla nya produkter som ämnas att lanseras under andra halvåret 2022. 
www.mionix.net

Alertix Veterinary Diagnostics AB
Alertix Veterinary Diagnostics utvecklar ett nytt unikt test för diagnosticering av tumörtillväxt med en biomarkör för onormal celltillväxt hos sällskapsdjur – för veterinärer och djurägare. Biomarkörer utvecklas till klinisk validering och därefter söker Alertix samarbeten med världsledande veterinärdiagnostikaktörer.
www.alertixvet.com

Klockjävel of Sweden AB
Moderna, stilrena klockor med extra attityd – precis som du! Med fokus på vackert designade urtavlor som sticker ut i mängden. 
www.klockjavel.se

Vi planerar för att hålla mötet online. Länken skickas ut innan träffen startar.

Dag: onsdag 6 oktober 2021
Plats: Online
Tid: 10.00-12.00
Avgift: 150 kr för icke medlemmar annars kostnadsfritt

Investeringsträffen arrangeras av Atrinova Affärsutveckling AB, Connect Sydost, Företagsfabriken i Kronoberg AB, Kalmar Science Park AB och Videum Science Park. Öppet för personer anslutna till Investerare i Sydost. Har du bekant som är intresserad av nätverket, anmäl gärna denna också. 

Om Investerare Sydost
Sydostregionen driver tillsammans med andra samverkansorganisationer i Kalmar- och Kronoberg län Investerare Sydost. Ett nätverk som består idag av en lista på över 200 personer i Sydostregionen som till och från är intresserade av att gå in som investerare och delägare i tillväxtbolag. Vi arrangerar möten mellan dessa investerare och tillväxtföretag i sydost-regionen som söker kapital och kompetenspartner.

Investerare Sydost är en non-profitorganisation.

 
Info / kontakt
Mats Olsson,
Kalmar Science Park
mats.olsson@investeraresydost.se
070-521 16 94
www.investeraresydost.se

Har du några frågor eller funderingar? Hör av dig.