Hoppa till innehållet

Söker ditt bolag kapital?

  • 2022-03-29
  • 23:00

Intresseanmälan!
Investerare Sydost arrangerar träffar där företag presenterar sig för investerare. Fram till den 29 mars tar vi emot intresseanmälan från, i första hand, företag i Sydost-regionen som vill växa, expandera och har behov av kapital. Årets andra investerarträff går av stapeln 24 maj.

Anmälan
Fyll i formuläret nedan – företagsnamn, kontaktuppgifter och en kort beskrivning av företaget.  

För vem? 
– För företag som växer och behöver kapital för att nå ut på större marknader eller utöka organisationen, mm. I första hand bolag i sydostregionen.
– Mindre bolag med stor potential att växa där privatinvesterares medel kan vara avgörande för att verksamhetens produkter och tjänster ska nå ut nationellt och gärna internationellt.
– Det ska finnas klara strategier och planer för hur företaget ska utvecklas och ett kapitalbehov mellan 1-5 mkr, har ibland varit upp till 10-15 mkr.

I dessa fall kan investeringsträffen vara något för ditt företag!
Investeraren erhåller ägande i bolaget som motprestation för att satsa kapital i bolaget.

Hur går det till? 
Arbetsgången inför en investerarträff kan du läsa om HÄR!

Om Investerare Sydost
Sydostregionen driver tillsammans med andra samverkansorganisationer i Kalmar- och Kronoberg län Investerare Sydost. Ett nätverk som består idag av en lista på över 200 personer i Sydostregionen som till och från är intresserade av att gå in som investerare och delägare i tillväxtbolag. Vi arrangerar möten mellan dessa investerare och tillväxtföretag i sydost-regionen som söker kapital och kompetenspartner.

Investerare Sydost är en non-profitorganisation.

Info / kontakt / Frågor
Mats Olsson,
Kalmar Science Park
mats.olsson@investeraresydost.se
070-521 16 94

Har du några frågor eller funderingar? Hör av dig.